Okostöltővel okos töltés

Gyorsabb töltés, rugalmas anyag, beépített töltéskorlátozó, felszerelhető mágnes. Mutatjuk, hogy néz ki a XXI. század okostöltője.

kiksct

Állítólag az USBidi névre hallgató okostöltő a legintelligensebb a világon, amit eddig forgalomba hoztak. A töltő azonnal jelzi, ha a készülékünk elérte a 100%-os töltöttségi szintet, ezzel kifogástalan állapotba tartja az aksit. A megfelelő szintet piros színű fénnyel jelzi. Továbbá van rajta egy gomb, amely leállítja az adatok szinkronizálását, ezzel a fejlesztők szerint szükség esetén akár  kétszer olyan gyorssá teheti a töltést. Az UsBidi-hez jár egy apró mágnes, amit bárhová felszerelhetünk, annak érdekében, hogy a kábel vége mindig jó helyen maradjon.

A töltő dupla-csavart bordával rendelkezik, ennek köszönhető ruganyossága. Az anyaga kísértetiesen hasonlít, ahhoz az Apple MFI programban kifejlesztett töltőhöz, amit néhány hónappal ezelőtt bemutattunk.

 

b9a77df088bdfe4ad4e2983c4db9efa4_original

 

Az USBidi három színben érhető el a Kickstarteren, ahol a Micro-USB-s és Lightning verzióval androidosok, iPhone-osok és iPad-esek is kaphatnak belőle. Az ára: 18 dollár (kb. 5200 forint). Itt lehet előrendelni.

Forrás: kickstarter.com

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük