A nyár leghasznosabb ingyenes applikációi iPad-re

csm_IpadHaengematte_iStockfoto__Thinkstock_bea098d3ca

Három olyan app-et választottunk ki a számodra, melyek használatával valóban összekötheted a kellemeset a hasznossal. Megeshet, hogy a legtöbbel már találkoztál, de iPad-re csak nemrég tölthetők le. Reméljük, hogy te is megtalálod köztük a kedvencedet!

BeMyEyes

 

Be-My-Eyes-ios

 

Nálunk a BeMyEyes (vagyis a Légy a szemem!) című  applikáció abszolút az első helyen áll, hiszen  az app betölti az itech valódi szerepét azzal, hogy valóban megkönnyíti a társadalom életét. És hogy hogyan teszi mindezt?  Hátrányos helyzetű, látássérült embereket hoz össze egészséges társaikkal. Sokan találkozunk ilyen emberekkel. A legtöbben elfogadják a segítséget, de vannak olyanok is, akik egészséges embereket meghazudtolva élik mindennapjaikat. A legtöbbünket ez megtéveszthet, de gondoljunk csak bele egy hétköznapi szituációba: egy egyedül élő látássérült hogyan állapítja meg a hűtőjében lévő termék lejárati dátumát?  Tehát ez alapján mindenkinek szüksége van a segítségre, amit kényelmesen megtehetünk alig egy kattintás alatt. Az applikáció egyelőre még csak az App Store-ban található meg. A letöltés után kétféleképpen használhatod az appet: Látóként  (I am sighted) vagy látássérültként (I am blind). A két felhasználó a készülékek kameráinak segítségével tudnak egymással kommunikálni. Például: ha a látássérült felhasználó tejet akar inni – és kíváncsi a termék szavatosságára-, akkor egyszerűen egy gombnyomással megkérdezheti egyik egészséges társát a lejárat időpontjáról. 

Airbnb

 

airbnb

 

Már régóta ezt vártuk: az Airbnb végre megérkezett iPad-re is! A nyár második helyezettje szállásfoglalásban és szálláskínálatban a legjobb. Szóval, ha még nem tudod, hogy hova is utazz az idén, mihamarabb töltsd le ezt az app-et. Ha a másik táborba tartozol, és a világ egyik legszebb helyén laksz, akkor pedig nincs más hátra, mint keresd meg a leendő vendégeidet.  Ha ezt az applikációt választod, akkor biztos nem fogsz eltévedni! Az Airbnb-t szintén az App Store-ban találod meg!

 

HowStuffWorks

 

HowStuffWorks-App-for-Windows-8

Kíváncsi természeted van?  Tudásra szomjazol? Esetleg a tengerparton sütteted a hasad és nem tudod, hogy milyen applikációt tölts le? Akkor a HowStuffWorks című app-et neked találták ki! A világ egyik legjobban olvasott oldaláról (howtsuffworks.com) mintázott applikációban egy helyen találhatod meg a számodra érdekes írásokat és felvételeket egyaránt. Az app-et  letöltheted a Google Play-en, valamint az App Store-ban is.

 

A HowStuffWorks bemutatkozó videója

 

Kép forrása: follow.kapsch.net

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük