Felkészítünk a SZIN-re!

Néhány jó tanács, hogy ne vessz el a fesztiváli forgatagban! Okostelefon felhasználók előnyben!

example_19

Scooter, Nick Warren, Julia Carpenter, Halott Pénz – csupán néhány fellépő a nyár hivatalosan is utolsó fesztiváljáról. Az augusztus 24-én kezdődő Szegedi Ifjúsági Napokra idén több mint 130 fellépő látogat el. Nem árt, ha előre gondolunk a fesztiválon fellépő nehézségekre, ezért összegyűjtöttünk nektek néhány alkalmazást, ami a SZIN-en is hasznos lehet.

Szeged Nights

szeged night

 

Az app segítségével könnyen kiismerheted Szeged városát! Az alkalmazás a jelenlegi pozíciód alapján határozza meg a keresendő helyet! Az applikáció nem hiába kapta a Szeged Nights elnevezést, hiszen  elsősorban azoknak szól, akik a “napfény városában” szeretnének szórakozni. Segítségével nemcsak a helyi kocsmák, bankautomaták, dohányboltok, étkezdék helyét találhatod meg könnyen, hanem lecsekkolhatod a SZIN eseményeit is!

 

Wi-fi Finder

wifif

 

 

Manapság első dolgunk, hogyha egy új helyszínre érünk, hogy megpróbálunk wi-fi kapcsolatot keresni.  Az internetkapcsolat különösen fontos lehet egy fesztivál alkalmával, hiszen ezen a csatornán kommunikálhatunk a legegyszerűbben. A Wi-Fi Finder különlegessége, hogy internetkapcsolat nélkül is megtalálja a hozzánk legközelebb eső vezeték nélküli kapcsolatot. Az alkalmazás Androidra és iPhone-ra is letölthető.

 

Zseblámpa

zsebl

Az alkalmazás lényegében a zseblámpát helyettesíti. Hasznosnak bizonyulhat egy romantikus Tisza-parti sétánál vagy akár hangulatvilágításként is szolgálhat a koncerteken. Ugyan az alkalmazás egyelőre még csak Androidra tölthető le, az iPhone tulajdonosoknak is találtunk egy hasonló kompetenciákkal bíró “zseblámpát”.

Reméljük, hogy ezeknek az alkalmazásoknak a segítségével kényelmesebbé tesszük a fesztiválon töltött napjaidat! Jó szórakozást kívánunk!

Kép forrása: szin.org

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük