Megéri letölteni a Google Maps legújabb funkcióját

A Google térképszolgáltatás történetének egyik legfontosabb frissítését kapta meg, ugyanis a mobilos alkalmazás most már offline is használható lesz. A következőkben bemutatjuk, hogy hogyan töltheted le készülékedre az új funkciót.

Google-Maps

A Google térképszolgáltatása nemcsak asztali gépről érhető el,  hanem mobiltelefonról is; így a felhasználók útközben is könnyedén igénybe vehetik az internetes térkép segítségét. A hangsúly az interneten van, hiszen eddig senki sem fogyasztotta szívesen egy-egy túrázás közben a havi net-csomagját. Szerencsére mostanra ez megszűnt, hiszen a Google Maps már internet nélkül is elkalauzol minket szinte bárhol a  világban.

A Google bejelentése szerint ezután településre, megyére vagy akár országra keresve is lementhetjük az adott terület teljes értékű térképét, amelyen aztán a Google Térkép alkalmazás összes funkcióját használhatjuk.

Az új funkciót már élesítették az Android operációs rendszerére, iOS-en pedig néhány hét múlva lesz elérhető. Azok az Androidosok, akik  nem szeretnek várni  már most letölthetik és feltelepíthetik  az új funkciót is tartalmazó 9.17-es verziót.

Forrás:hvg.hu

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük