Ezen a videón háborodott fel a “fél világ”

f1e2b2c9255d552500a833ac828cd635-android-vs-ios-clash-of-the-operating-systems

Még egy hete sem jelent meg a Dit is Normaal legújabb videója máris nagy felháborodást keltett az okostelefon felhasználók körében. A két német fiatal a legnagyobb világmárkát ütköztette össze: az Apple-t és a Samsungot. A srácok csupán arra voltak kíváncsiak, hogy mi történik akkor, ha azt “hazudják” az utca emberének, hogy egy olyan iPhone-t fognak a kezükben, amin már az iOS 9 (valójában az Android)  fut. A legtöbb válasz elképesztő, így nemcsoda, hogy a videó láttán újra egymásnak ugrott a Samsung vs. Apple fanok kommentelő tábora. 

Az utca emberét kérdezték az (ál) iOS 9-ről

Nemsokára meg fog jelenni az Apple legújabb operációs rendszere az iOS 9. Ez a frissítés olyan funkciókat fog tartalmazni, amiket az Android már egy éve használ…

– nagyjából így hangzik a népszerű videó első mondata. Ezért sem csodálkozunk rajta, hogy már az első 10 másodpercben kinyílik a bicska a legtöbb Apple rajongó zsebében.

Nah de lássuk csak, hogy milyen kérdésekkel tudta megzavarni az iPhone-osok elméjét a “riporter”:

Az első benyomás:  Volt aki szívesen használná az “ál”operációs rendszert (főleg az ikonok miatt), de szerencsére olyan is akadt aki észrevette a különbséget.

Miért jobb az Androidnál az iOS9? A legtöbben meg sem nézték normálisan a rendszert, csak az Apple márka nevére hivatkoztak, olyan is akadt, aki gyorsabbnak találta az Androidot, és persze olyan is volt, akit nem lehetett felültetni, ezért furcsálta, hogy a látott iOS  az Android kiköpött mása.

Mindkét tábor számára furcsa lehet, hogy ilyen könnyen összekeverték az Android Lollipop-os képernyőjét az iOS-el. A videóban szereplő alanyok mentségére váljék, hogy lányos zavarukban, lehet hogy meg se nézték normálisan a képernyőt, csak a tudathoz ragaszkodtak,hogy egy iPhone-t tartanak a kezükben. Vagy tényleg ilyen nagy lenne a hasonlóság a két operációs rendszer között?

Kép forrása: 9.GAG, bidnessetc.com

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük