Meglepő, hogy melyik okostelefon töltődik fel a leglassabban

A Tom’s Guide munkatársai 7 csúcstelefont teszteltek azért, hogy eldöntsék melyik töltődik fel a leggyorsabban. Az eredmény meglepő lett…

0831

A legtöbb cikk arról szól, hogy melyik telefon aksija bírja tovább, azonban a töltési időről – a legtöbben – hallgatnak. Úgy néz ki, hogy ezt megelégelte az egyik amerikai oldal és a releváns információ kedvéért többféleképpen tesztelte 2015 csúcstelefonjait ( az LG G4-et, a HTC OnePlus 2-T, A Google Nexus 6-ot, az ASUS Zenfone 2-t, a Samsung Galaxy S6-ot, az Apple iPhone 6-ot és a Motorola Droid Turbót).

mérés

 

A 6 teszt (0%-ról hány perc alatt töltődik fel a készülék, milyen gyorsan töltődik fel 5%-ra, 80%-ra, 100%-ra, illetve hány százalékra töltődnek fel  5 perc, 15 perc, valamint 30 perc alatt) különböző eredményekkel zárult.

A tesztelők a következő számokat kapták:

 

Melyik készülék töltődik fel a leggyorsabban 5 perc alatt? 

5p

 

 

 

Melyik készülék töltődik fel a leggyorsabban 15 perc alatt? 

15p

 

 

Melyik készülék töltődik fel a leggyorsabban 30 perc alatt? 

16p

 

Melyik készülék éri el  leghamarabb a 80%-os töltöttségi szintet? 

17

 

 

Melyik készülék éri el  leghamarabb a 100%-os töltöttségi szintet? 

18

 

Az összesített eredmények még minket is megleptek: ami a gyorsaságot illeti abszolút az Asus modellje bizonyult a legjobbnak, míg a megfelelő töltöttségi szintet a Samsung érte el leghamarabb.  Meglepő, hogy az iPhone 6 legjobb helyezése az utolsó előtti volt. Reméljük, hogy a 6s jobb eredményeket fog produkálni.

Képek forrása: tomsguide.com

 

1 comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük