Az LG-nél így zajlik egy állásinterjú

Az LG nagyszerű merényletet követet el  az egyik állásinterjúján. 

lg-meteor-prank

A felvétel két éve készült az LG 84″ Ultra HD TV megjelenésekor, és kirobbanó sikert hozott a cégnek. Egészen pontosan több mint 18 milliós Youtube nézettséget, 1, 5 millió Facebook megosztást és több mint 20 ezer tweet-et.

A történet röviden: Az LG csapata az ablak helyére felszerelte legújabb 4K-s tévéjét, rejtett kamerákat helyezett el az interjúztató helyiségben, majd várt a jelentkezőkre. Amikor megérkeztek a jelöltek hellyel kínálták őket, majd amikor már belemelegedtek volna az állásinterjúba, váratlanul lejátszódtak egy meteortámadásról szóló felvételt. Az átvert személyek természetesen azt hitték, hogy ez valóban megtörténik és a katasztrófát ők is személyesen látják illetve átélik az ablakon keresztül. A felvétel végén természetesen fény derült az átverésre, amit többen nehezen viseltek…

A 4 K a televíziózás új mérföldkövét jelenti, mint ahogy az a felvételen is látszik nagyon élethűnek mutatkozik az LG tévé felvétele is. Én csak azt nem tudom eldönteni, hogy a meteor katasztrófával járó rázkódást hogyan sikerült imitálniuk a szervezőknek?

Bárhogy is legyen, ez egy nagyon jól eltalált reklám, amit még évek múlva is jó visszanézni.

Íme:

Az LG zseniális átverése

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük