A Microsoft Apple Watch-okat cserél be saját okosórájára!

A Microsoft kimondottan meglepő módját választotta új okosórája, a Band 2 népszerűsítésének. A tavaly októberben megjelenő órához az Egyesült Államokban és Kanadában egy új akció keretén belül akár ingyen is hozzájuthatnak azok, akik cserében leadnak egy értékesebb kategóriába tartozó Apple Watch-ot.

microsoft-band-2

A Band 2 250 dollárt kóstál, a Microsoft a kampány keretén belül “beárazta” az Apple okosóráit, egy rozsdamentes acélházú Milanese Loop darabot szintén 250 dollárra tart a vállalat, ez esetben egy az egyben mehet a csere, ám például egy egyszerűbb , alumínium házas Apple Watch-ot csak 150 dollárért számítanak be, amelyre így még 100 dollárt kell ráfizetni.

Egyébként az Apple okosórája mellett számos más márka is lecserélhető, egy külön weboldalon megtekinthetők a márkák és hogy azok mennyit érnek a Microsoft szemében.

microsoft-akcio

A Band 2-ben egyébként pulzusmérő, hőmérő, alvásfigyelő, lépésszámláló, gyorsulásmérő, giroszkóp és UV-mérő is található, emellett kijelzi az e-maileket, SMS-eket, bejövő hívásokat. A lehetőséggel február 7-ig élhetnek a felhasználók.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük