Két méretben jön az iPhone SE2?

A 9to5Mac szétszedte az iOS 14 kódját, amely alapján sok minden derült ki az idén várható eszközökkel kapcsolatban. Újabban az is, hogy két méretben érkezik az iPhone SE2.

Az iPhone 9 néven is emlegetett készülékről már rengeteg információt kaptunk, mindez idáig azonban nem érkezett meg. Több forrás és elemző is állítja, hogy idén viszont végre kiadásra kerül az iPhone 8 dizájnjában pompázó okostelefon.
Ming-Chi Kuo még 2019. decemberében vetette fel, hogy a készülékből nem egy, hanem két méret lesz, amelyet most a 9to5Mac az iOS 14 kódjára utalva megerősít. Állításuk szerint 4,7 és 5,5 colos verzió is lesz, így váltja méltóképpen az iPhone 8 és 8 Plus modelleket.

A Touch ID-vel és A13 Bionic chipel váható modell ára elvileg 399 dollárról indul, amely átszámítva 113 ezer forint, de erre természetesen még rájönnek a helyi adók.

Eredetileg márciusra vártuk a bejelentést, ám a koronavírus-járvány miatt ebből már semmi nem lesz. A 9to5Mac úgy véli, az iOS 13.4 megjelenésével egy időben kerül kiadásra az iPhone SE utódja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük