Tudjuk már, milyen Apple eszközöket kapunk idén! Lesz iPhone SE 2 is!

A 9to5Mac hozzájutott néhány iOS 14-es belső infóhoz, így pedig elég sok mindent megtudhatunk az Apple 2020-as termékeiről.

Az információk szerint idén végre lesz iPhone SE 2. Az iPhone 9-ként is emlegetett készülék úgy néz ki Touch ID azonosítást kap majd és támogatni fogja az Expressz tömegközlekedés funkciót.
Lesz új tablet, az iPad Pro negyedik generációja négy kamerát kap majd, egy az előlapon, három a hátlapon helyezkedik majd el éppúgy, mint az iPhone 11 Pro esetében. A hátlapi kamerák mellett egy TOF (time-of-flight) érzékelő is helyet kap, amellyel sokkal jobb lesz a 3D-s letapogatás.

Az iPad Pro mellé kapunk egy trackpaddel felszerelt Smart Keyboardot, amellyel a tablet laptoppá alakítható.
Idén új Apple TV is érkezik és valószínű, hogy új távirányítót is kapunk hozzá. A tvOS is frissül, elképzelhető, hogy egy új Edzés alkalmazással.

A már tárgyalt AirTag-et is megkapjuk, amit eddig tudunk, hogy cserélhető gombelemekkel működik majd, egyszerre több is beállítható, képes lesz hang lejátszására és kiterjesztett valósággal is megtalálható.

Az iOS 14-ben kurzornyilas egértámogatás is lesz, ha az adott app támogatja, a kurzort a linkek vagy szöveg fölé állítva az átalakul, ha pedig sokáig nem nyúlsz az egérhez vagy trackpadhez, el is tűnik.
Az eszközök egy része a nyári WWDC-n, vagy addig, míg másik része ősszel érkezhet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük