Egyre többször versenyzik az Apple iPhone 7 Plus kamerája. Ezúttal a OnePlus 5-tel mérték össze

A OnePlus 5 és az Apple iPhone 7 Plus Fotó: 9to5Mac

Jelenleg az Apple iPhone 7 Plus készüléke a legújabb az iOS készülékek között, így úton útfélen csatasorba állítják valamilyen újdonsággal. Melyik gyorsabb, strapabíróbb, vagy éppen melyiknek jobb a kamerája. Ez utóbbira voltak kíváncsiak a OnePlus új mobilja kapcsán is, így összemérték az Apple mobilját a OnePlus 5 készülékével.

A OnePlus 5 még a hónap elején került bemutatásra egy Apple WWDC típusú show keretében, ekkor megismerhettük az 5,5 hüvelykes Optic AMOLED kijelzős okostelefont, amely a maga 7,5 milliméteres vastagságával az eddigi legvékonyabb OnePlus készülék.

Fotó: O2

Van itt előlapi ujjlenyomat-olvasó, 16:9-es képaránú, Full HD felbontású kijelző Corning Gorilla Glass 5 védelemmel, USB Type-C és 3,5 milliméteres jack csatlakozó is. Kaptunk olvasómódot, színes értesítési ledet és automatikus fényerősségért felelős szenzort is.

Fotó: OnePlus

A 16 + 20 megapixeles felbontású, dupla kamerarendszer mellé dukál a portré mód, a manuális opció, a 1,6x-es optikai zoom, a villámgyors autofókusz és az f/1,7-es fényértékű, nagyobb látószögű lencse. A fotózásban állítólag páratlan tehetsége van, ezt le is tesztelte a SuperSaf TV.
Elsőként nézzük meg a kísértetiesen hasonló iPhone 7 Plus mobillal:

Persze a Samsung új üdvöskéje, a Galaxy S8 sem úszta meg a versenyt:

A OnePlusba került Snapdragon 835-nek köszönhetően utóbbi készülék a sebességtesztben nem győzedelmeskedett, a OnePlus 5 programkezelése gyorsabb.

Az előrendelések már folynak, állítólag a héten szállítanak is. Kontinensünkön 500 eurót (kb. 154 000 forintot) kell fizetni 6/64 GB-os alapmodellért, 560 eurót (kb. 173 000 forintot) pedig a 8/128 GB-os készülékért.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük