A Samsung bevallotta: valóban létezik a hajtogatható modellük

Fotó: Trusted Reviews

Már hallottuk azokat  a plettykákat, melyek szerint a Samsung VIP ügyfeleinek a CES-en bemutatta hajlítható készülékét, ám ezzel kapcsolatban semmi pontosat nem tudtunk meg.
A Samsung mobilos iparágát vezető DJ Koh a CNet egy korábbi interjújában azonban elárulta: valóban létezik a hajlítható Galaxy X.

Legalábbis ezt lehet kivenni a szavaiból, Koh ugyanis kerek perec ezt így nem mondta ki, csak ködösen megjegyezte, hogy újabb előrelépést tettek a technológia megvalósíthatósága felé és minden terméknél a legjobb felhasználói élményre törekednek.
A modell bemutatását az MWC keretein belül vártuk, de mivel ez elmaradt, beigazolódott az a felvetés, hogy ennek a különleges készüléknek külön eseményt szentelnek majd.

A Galaxy X egy prototípusa is napvilágot látott, a modell a terveken 7,3 hüvelykes kijelzővel szerepel, amely befelé hajtható majd össze.

Természetesen az interjúban a bemutatás időpontjáról is érdeklődtek, megkérdezték a vezetőt, hogy idén esetleg lerántják-e a leplet róla, de ő csak mosolyogva annyit mondott:

„Néha nem hallok. A füleim már nem olyan jók”.

Egyébként az idei bemutató már nem olyan valószínű, a nemrég bemutatott Galaxy S9 modelleket kell előbb felfuttatniuk, nem vennék el tőlük a reflektorfényt.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük