Jön az Nexus mobil, ezennel az LG-től

lgnexusA következő Nexus mobilt most nem a Samsung, hanem annak hazai riválisa készítheti.

Az LG lehet a HTC és a Samsung után a következő szerencsés, aki elkészítheti a Google saját brandelt mobilját, mely a Nexus szériába tartozik.

Már korábban is hallottunk igen sok pletykát a következő Google telefonról, melyekben az LG neve is többször szerepelt, ám most már egyre konkrétabb információk is kikerültek. A termék elméletileg az LG zászlóshajójára, az Optimus G-re épülhet, mely 720×1280-as TrueHD IPS panellel van felszerelve. A telefon lelke a négymagos Qualcomm Snapdragon S4 Pro lehet, mely a legerősebb megoldás jelenleg a piacon. RAM-ból 2 GB, belső tárhelyből pedig kiszerelés függvényében 8 vagy 16 GB terül el az áramköri lapon.

A telefon méretéről nincs információ, de mivel szinte minden megegyezik az Optimus G specifikációival, ezért 4,7″-os méretre számíthatunk. Ami viszont érdekes, az a vezetéknélküli töltés lehetősége, mely jövőre már minden telefonba evidens lehet.

A fedélzeten mi más, mint a legfrissebb Android, a Jelly Bean (4.1) fut, mely semmilyen modifikáción nem esik át. A tervek szerint a készülék november közepén fog debütálni.

lgnexus

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük