LED fal iPhone-hoz

A kamerás mobilok túlnyomó többségében valamilyen szimpla, vagy esetleg dupla LED-es fényforrás segíti a sötétben történő fotózást. Ezek alapjában véve igen jó szolgálatot tesznek, de azt már mind tapasztaltuk, hogy teljes sötétségben és nagyobb távolságok esetén kevés a fényerejük. Ezt a problémát Rift Labs munkatársai is ismerik, így létrehozták a Kick névre hallgató 40 LED-del tomboló segédfényt, amely iPhone 4, iPhone 4S és iPhone 5 készülékekkel kompatibilis.

Bővebben a Kick egy hazánkban gyártott kiegészítő fényforrás, mely egyfajta borításként gyorsan ráhúzható iPhone-unkra.
– mérete: 110×61,5×25,6 milliméter
– súlya: 150 gramm
– integrált akkumulátorral (1750 mAh) is rendelkezik, tehát nem a telefon akkumulátorából nyeri a világításhoz szükséges ampereket

Az előlapon 8×5-ös elrendezésben összesen 40 LED ontja magából a fényt buborék formájú lencsék mögé rejtve. A készülék b/g szabványú Wi-Fi kapcsolaton keresztül kommunikál Apple készülékünkkel. Természetesen a megfelelő iOS alkalmazást le kell tölteni ahhoz, hogy a két készülék kommunikálni tudjon egymással.

A normál fix világítás mellett stroboszkóp hatást is bekapcsolhatunk, ezenkívül pedig akár arra is lehetőség van, hogy egy a telefonon betöltött videó fényváltozásait kövesse a mi LED-es megvilágításunk. Egyszerre akár több Kicket is bevethetünk egy fotózás, vagy éppen videózás alkalmával.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük