AirPods a Samsungtól

A Samsung a Galaxy S10 széria és a Galaxy Fold bemutatója mellett új vezeték nélküli bluetoothos füleséről is lerántotta a leplet.

A Galaxy Buds gesztusvezérléssel működtethető, egy érintéssel az aktuálisan játszott dalt szüneteltethetjük, két koppintásra a következő, három koppintásra az előző számra ugorhatunk. A két koppintás a bejövő hívás fogadását is jelenti. Folyamatosan rajta tartva ujjunkat felhasználót választhatunk, vagy ha bejövő hívásunk van, ugyanez a gesztus elutasítja a hívást.

Két új mód közül lehet választani:

  • környezet hangjai: ezzel felerősíti a környezetünkben hallható hangokat, például futás közben meghalljunk egy autót, ráadásul külön beállítható, hogy a beszédhang jobban kiemelkedjen mind közül
  • Quick Ambient Sound: a környezet hangjai mód alatt ujjunkat a touchpaden tartva ideiglenesen levehető a zene hangereje, miközben a környezet hangja felerősödik. Újra érintésnél minden folytatódik tovább.

Az Adaptive Dual mikrofonnak köszönhetően hangunkat hangos és csendes környezetben is egyaránt tökéletesen közvetíti a másik fél számára telefonálás közben.

A doboz tartalmaz több szettnyi, különböző méretű gumiharangot, így mindenki a saját fülének megfelelőt választhatja a maximális kényelem érdekében.

Az eszközhöz 48 990 forintért lehet majd hozzájutni március 8-tól fekete vagy fehér színben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük