iFunBox Telepíts fizetős alkalmazásokat ingyenesen Jailbreak nélkül

t

Sokaknak okoz gondot az iOS készülékük jailbreakelés, viszont mégis sokan használják ezen megoldást, hiszen csak így lehet fizetős tartalmakat ingyenesen is telepíteni az eszközökre. Az új iFunBox nevű program viszont képes arra, hogy akár Jailbreak nélkül is lehetővé tegye, hogy az .ipa fájlokat az iPhone vagy az iPad készülékünkre telepítsük.

A program ingyenesen letölthető Windows és Mac rendszerekre is. Előre felhívjuk a figyelmeteket, hogy a program használatából eredő károkért nem vállalunk felelősséget, így csak az próbálja ki, akinek valóban szüksége van rá. Az iFunBox tulajdonképpen egy iTunes, azzal a különbséggel, hogy az iOS készülékünket úgy tudjuk elérni, mint egy USB meghajtót.

Az iFunBox telepítése után elérjük az iOS készülékünk fájlrendszerét, ahol megtalálhatjuk az alkalmazásokat, képeket, zenéket, videókat. Természetesen a program nem csak arra jó, hogy fizetős appokat – melyeket más forrásból szerzünk be – tegyünk a készülékünkre, hanem arra is, hogy akár gyorsabban másoljunk vagy töröljünk tartalmakat.

A legjobb persze az .ipa fájlok másolása, melyhez nem szükséges az Installous megléte, hiszen az iFunBox-ba épített AppSync megoldja, hogy digitális aláírás hiányában is telepíthessük az appokat. A jó hír pedig, hogy a legújabb verzió már támogatja az iOS 6 és iOS 6.1-es verziót is.

A hivatalos oldalról letölthető a program: iFunBox.com

1 comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük