A 4 legjobb foci vébés mobilalkalmazás

Ha te is Foci VB lázban égsz, akkor a lentebb bemutatott 4 alkalmazás egyikét (vagy mindet) le kell töltened. Van köztük hasznos alkalmazás a meccsekre és csapatokra nézve és természetesen játék is, amellyel a félidők közötti szünetben tudod elütni az időt.

1. theScore
A theScore a hasznos alkalmazások közé tartozik, ugyanis egy csomó szuper funkciót tartalmaz a VB és más sporteseményekhez. Kérhetsz ingyenes értesítéseket a kulcsfontosságú vébés eseményekről, vagy a kedvenc játékosodról megjelent hírekről. Az egyik legnagyobb funkciója mégis a Shot Tracker, amely segítségével részletesen láthatod a nagyszerű gólokat.

Töltsd le iPhone-ra vagy androidos készülékedre!

2. ProGol Guess World Cup
Az androidos alkalmazással egymás ellen tudtok versenyezni a barátaiddal. Egyfajta Tipp-Mix: meg kell jósolni a mérkőzés végkimenetelét, és aki pontosan eltalálja, három ponttal gazdagodik.

3. Onefootball Brasil – World Cup
Minden, ami foci VB. Élő chatelési lehetőség a többiekkel, meccsek alatti kommentelési lehetőségek, videók, sajtótájékoztatók, interjúk.

Töltsd le iPhone-ra vagy androidos készülékedre!

4. New World Cup Football Quiz
Hagyományos kvíz játék VB témában, Androidra. 400 különböző, a világkupán játszó játékos képe alapján ki kell találni a nevüket. Messi vagy éppen Ronaldo nem okoz nagy fejtörést, de a médiában kevesebbet szereplő játékosok már feladják a leckét.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük