FotoSwipe, fényképmegosztás egy mozdulattal iPhone és Android készülékek között

Egy remek alkalmazásra bukkantam a netet böngészve, melyet meg kell, hogy osszak veletek. Ez a FotoSwipe.

fotoswipe2

Sok készüléktulajdonos bosszankodik, amikor egy Androidos készülékről iPhonera vagy éppen fordítva szeretnének fényképet küldeni és ez nem jön létre könnyen. Nos megszületett az az alkalmazás, mellyel egy mozdulattal ez orvosolható!

Hivatalosan tegnap tették közzé az alkalmazást, amin keresztül hihetetlenül könnyű megosztani a fényképeinket, legyen az iPhone, iPad, vagy éppen Androidos készülék.
A FotoSwipe segítségével könnyedén létrejöhet a megosztás, csupán két vagy akár több eszközön telepíteni és futtatni kell a programot, az egyik képernyőről áthúzni a másikra a képet és meg is vagyunk.

fotoswipe3

Tegyük fel van egy baráti társaság, csináltok egy csoportképet, ha mindenkinek telepítve van az alkalmazás egy mozdulattal szét tudod osztani a barátaid között a képet, rendelkezzenek Android vagy épp iPhone készülékkel. Sőt mondok ennél jobbat is, ha rányomsz egy képre és nyomva tartod akkkor ezzel a kijelölő funkció bekapcsol és akár 10 képet is kitudsz jelölni, így csoportosan több kép megosztására is képes a FotoSwipe.

A FotoSwipe az alábbi linkekre kattintva letölthető a Play és az iTunes áruházakból.

android

apple

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük