MobileFirst for iOS: az Apple – IBM első közös iOS alkalmazásai

Immár nyilvánosan is bemutatásra kerültek az első Apple-IBM első termékek. A júliusban bejelentett együttműködés a nagyvállalati munkavégzést hivatott megreformálni és közösen szeretnék elérni, hogy az Apple termékeket használó vállalatok az iOS készülékek nyújtotta lehetőségeket maximális szinten kihasználják.

“Az együttműködésünk egyesíti az IBM ipari tapasztalatát és páratlan pozícióját a nagyvállalati számítástechnika terén, valamint az Apple legendás felhasználói élményét és a kiváló terméktervezést, így növelve az üzleti munkatársak egy új generációjának teljesítményét.”

Az immár hivatalosan is bemutatott MobileFirst for iOS 10 új iOS app-ot tartalmaz, amely többek között a légiutas-kísérők, a rendőrök, a banki szféra, a kiskereskedelem és a biztosítók mindennapi munkavégzését kívánják hatékonyabbá tenni.

mobilefirst-for-ios-legiutaslégiutas-kísérők

mobilefirst-for-ios-retail-rendorseg-biztonsagrendőrség

A hírek szerint a járőrök ezen keresztül azonnali hozzáférést kapnak az egyes térfigyelő kamerák valósidejű képéhez, szükség esetén itt ellenőrizhetik egyes személyek előéletét, sőt, erősítést is ezen keresztül hívhatnak.

mobilefirst-for-ios-retailkiskereskedelem

“Ez egy hatalmas lépés az iPhone és az iPad nagyvállalati alkalmazását tekintve és alig várjuk, hogy lássuk, milyen izgalmas új módokat találnak a szervezetek az iOS készülékek használatára.”

mobilefirst-for-ios-1 mobilefirst-for-ios-bank

Az új szolgáltatásokat először a Citi, a Sprint, az Air Canada és a Banorte munkatársai próbálhatják ki élesben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük