Az egyik vezető Android oldal szerint az iPad Air 2 a legjobb tablet!

Az egyik vezető androidos portál újságírói szerint az iPad Air 2 a legjobb tablet a piacon. Az Android Police 990 ezer Google + követőve rendelkezikl, 300 ezren figyelik Twitteren, a Youtube-csatornájának 20 ezer feliratkozója van és a Facebookon is 100 ezer fölötti a követőinek száma, akiket igencsak meglepett a portál választása.

iPad

Az AP karácsonyi ajánlott termékekről készített összeállításában írta azt, hogy a piac legjobb készüléke az iPad Air 2.Persze választásukat meg is indokolták: egyszerűen nincs normális alternatíva az androidos táboron belül.

ipad-air-2b

A Shield Tablet-et nehéznek és csúnyának találják, ráadásul hamar lemerül és béna a kijelzője is. A Samsung Galaxy Tab 10.5 szerintük túl nagy, a 8,4-es túl kicsi, és a készülékek hardvere is hagy némi kívánnivalót maga után. A Nexus 9-es mérete jó lenne, de ezt leszámítva mindenben rossz. Az összes androidos tablet közös hibájának pedig azt találták, hogy az alkalmazások sokkal bénábbak, mint iOS-en.

A cikk szerzőinek véleménye szerint az iPad az androidos tabletekkel szemben megbízható, kiszámítható és nem utolsó sorban nagyon gyors. Az iPad-et aranystandardnak nevezik és arra tippelnek, hogy ez a későbbiekben sem fog változni.

Szép…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük