Ilyen lenne az iPhone 6c, ha lenne

i6c

Az Apple az iPhone 5c-vel nem ért el akkora sikert, mint azt tervezte. Nem lett kelendő az “olcsó” Apple mobilnak reklámozott okostelefon, sokan inkább megvették a prémium minőségi anyagokból összeszerelt iPhone 4S-t, iPhone 5-t vagy épp az iPhone 5s-t.

A tavalyi megjelenéssel szintén hozott az Apple a mobilrészlegére új versenyzőt, mely kiugrik a sorból. Az iPhone 6 ugye rendszerint érkezett is, de jött vele a nagy testvér iPhone 6 Plus néven. És valljuk be ez a vonal azért jobban bejött mint az a bizonyos “C” kategória.

A 3DFuture cég megtervezte a nagyközönség számára, hogy is nézne ki az iPhone 6 egy C kategóriás házban, azaz műanyag házban, ez lenne az iPhone 6c. Belső hardveres felszereltségben teljesen megegyezne a jelenleg zászlóshajóként funkcionáló iPhone 6-al, így szégyent nem hozna, csak a külcsíny lenne “új”. Természetesen megkapná az ujjlenyomat olvasós home gombot azaz a Touch ID-t, egy pici szépítészeti  beavatkozás után ennek gyűrűje is azonos színben pompázna, mint a készülék hátlapja. A koncepció szerint öt színben tervezték meg: szürke, kék, fehér, sárga és rózsaszínben. Bár amit még én jelen esetben módosítanék rajta az a kijelző színe, azaz ne csak fekete kijelzővel szereljék a készüléket, fehér változatban is nagyot mutatna szerintem.

Első ránézésre az anno Nokiaként működő, mára már Microsoft Lumia készülékek jutottak eszembe a színes renderelt képek láttán, de hát hasonlóság lenne és van is akárcsak a jelen piacra tekintünk.

A következő generációs iPhone készülék, ha a rendszert követik idén szeptemberben kell érkezzen, kíváncsian várom ezek után mi fog érkezni a piacra.

Te vennél iPhone 6c-t ha létezne?

001 002 003 004 005 006

2 comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük