A legjobb Apple Watch alkalmazások

A fejlesztők is lázasan készülnek az Apple Watch áprilisi startjára, hiszen mindannyian azt szeretnék, ha elsőként az általuk készített alkalmazásokat töltenék le az újdonsült Apple Watch tulajdonosok.
Wareable jóvoltából bepillanthatunk néhány olyan alkalmazásba, amelyek már közel állnak a végleges formájukhoz.

BMW

A BMW alkalmazással gyorsan megnézheted, éppen hogy áll az elektromos i3 autód akkumulátor szintje.

Apple-Watch-alkalmazas-BMW

Ha elfejetetted, hogy legutoljára hol parkoltál vele, akkor egy térkép segítségével vissza is navigál a kocsidhoz.

Citymapper

Az alkalmazás figyelmeztet, hogy pontosan mikor kell leszállnod, illetve felszállnod az adott tömegközlekedési eszközre, emellett mutatja az aktuális menetrendet is.

Apple-Watch-alkalmazas-Citymapper

Az alkalmazás megjelenésekor egyelőre csak Londonban és New Yorkban lesz használható.

Clear

Az alkalmazás nem szorul bemutatásra, hiszen az egyik legnépszerűbb és legjobb értékeléssel rendelkező iOS alkalmazás az App Store-ban.

Apple-Watch-alkalmazas-Clear

“A Clear hamarosan az Apple Watch-ra is elhozza számodra a tennivalóidat és az emlékeztetőidet, iCloud szinkronizációval kiegészítve. Az Apple Watch felületének lényege, hogy mindig kéznél legyenek a legfontosabb teendőid és könnyedén ki tudd pipálni a végrehajtott feladataidat a nap folyamán.” – nyilatkozta a Realmac csapata által fejlesztett  app termékmenedzsere, Nik Fletcher.

Exact Fitness Timer

Az alkalmazás  gyakorlatilag egy intervall edzést elősegítő óra.

Apple-Watch-alkalmazas-Exact-Fitness-Timer

Az Exact Fitness Timer segítségével könnyedén nyomon tudod követni, hogy melyik gyakorlat után mi következik, vagy hogy pontosan mennyi ideig kell azt végezni és milyen időközönként.

Feed Wrangler

Az alkalmazás egy Apple Watch-ra optimalizált RSS olvasó app.

Apple-Watch-alkalmazas-Feed-Wrangler

“A cél az volt, hogy a felhasználó gyorsan átlássa az RSS híreket, amelyeket akár el is olvashat, de mivel ezt elég kevesen fogják megtenni, ezért sokkal nagyobb hangsúlyt fektettünk a későbbi olvasásra való mentési opciókra. A Handoff funkció segítségével pedig azonnal folytathatjuk az olvasást, bármelyik készülékünkhöz is nyúlunk.” – nyilatkozta David Smith, az alkalmazás fejlesztője.

Fitness Spades

Ez egy átmenet a játékok és a fitnesz alkalmazások között.

Apple-Watch-alkalmazas-Fitness-Spades

Bármilyen kártyát húzzon is a felhasználó, az azon szereplő kihívást teljesítenie kell.

Home Remote

Gary Riches, az alkalmazás készítője nem először dolgozik okosórával és a lakásautomatizálás sem újdonság számára, hiszen a Pebble-re is készített hasonló alkalmazást.

“Imádom az órámmal irányítani az ajtók nyílását, a fények erősségét és színét, sőt még a vízforraló működését is.” – mesélte Riches.

Honeywell and Lutron

A Honeywell segítségével az otthoni fűtést, a Lutron segítségével pedig a világítást tudod majd egyszerűen, a kanapédról ülve vezérelni.

Apple-Watch-alkalmazas-Honeywell-and-Lutron

Infinitweet

Az alkalmazás segítségével egyszerű diktálással tudjuk majd a Twitterre megosztani szánt tartalmakat felvinni, és az automatikusan publikálja is majd helyettünk.

Apple-Watch-alkalmazas-Infinitweet

Nike

A Nike szeretné még inkább közelebb hozni hozzánk a mindennapi sportot is mozgást. Ezt a bennünk élő versengő előhívásával kívánja elérni, hiszen folyamatosan versenyezhetünk az ismerőseinkkel, különböző kihívásokat hozhatunk létre, ráaadásul különféle érmeket és kitüntetéseket is nyerhetünk.

Apple-Watch-alkalmazas-Nike

OfficeTime

Az OfficeTime segítségével pontosan lemérhetjük, hogy milyen teendőkkel telik a napunk nagy része, ezáltal a jövőben még hatékonyabban tudjuk majd beosztani időnket.

Apple-Watch-alkalmazas-Office-Time

Prompt

Az alkalmazás elsősorban azok nagy kedvence lesz, akik gyakran tartanak előadásokat, prezentációkat.

Apple-Watch-alkalmazas-Prompt

A Prompt mutatni fogja az éppen soron következő témáinkat az adott előadásban, valamint abban is segít, hogy az arra szánt időben éppen hol járunk.

Neked melyik alkalmazás tetszik elsőre?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük