Így szerelik össze a Galaxy S6 Edge-t

galaxy-s6-colorsSok videót láttunk az elmúlt napokban, mely arról szólt, mennyire törékeny, és hajlékony az új Galaxy is, de most jöjjön egy kicsit más. A mostani kis 3 perces szösszenetben azt mutatja be a Samsung Tomorrow, miként kerül összeszerelésre az új családtag. Leginkább mindig a kicsomagolós videók szoktak nagy szerepet kapni egy-egy termék megjelenése előtt, most épp ezt a verziót fordította meg a Samsung szemlélete.

Adott egy srác, aki először az ujjlenyomat-olvasót helyezi a keretbe, melybe belepattan majd az lcd kijelző, aztán behelyezésre kerül a nem cserélhető akkumulátor és a hátsó kamera, mely az alaplapra kerül fel. Majd ez az alaplap kerül az LCD mögé, mely tartalmazza a háttértárat mely lehet 32, 64 vagy 128 GB, ezen az alaplapon van még a RAM, és a processzor is. Ezt követi az előlapi kamera, mely 5MPX-es. A fém középrész pattan ezután fel, így már egyben van a kijelzőnk és a fém középkeret. A középkeret tartalmazza a vezeték nélküli töltési adapterét és a csörgőhangszórót. A legvégső összeszerelési pont, az üveg hátlap, mely ragasztva kerül fel. Ja igen, kimaradt a SIM tálca 🙂

A dobozt is megmutatják miként állítják össze, ebben található az új fülhallgató, a gyors töltő, adatkábel és a készülék leírása. Mindezek tetejére érkezik a készülék majd a doboz fedlapja és a záró papír réteg.

1 comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük