Már a központi elosztókban az előrendelt Apple Watch-ok!

Az Apple okosóráját előrendelők közül sokan aggódtak, hogy valóban csak júniusban kezdi meg az Apple az órák kiszállítását. A legújabb hírek szerint azonban megnyugodhatnak, ugyanis az Apple kiskereskedelmi vezetőjének, Angela Ahrendts-nek még a hónap eleji ígérete, mely szerint április 24-én szállítják az első órákat, beigazolódni látszik.

Apple-Watch-elorendeles-2
Az iPhone 6 és 6 Plus esetében az ügyfelek négy nappal a megjelenés előtt már látták, hogy az “Elemek feldolgozása” a “Felkészülés a szállításra” státuszra változott az Apple Online Store-jában, így az Apple Watch esetében is hamarosan ez várható, igaz, a nagyszámú megrendelés miatt több időt vehet igénybe az online felület átállítása is.
Mindeközben az Apple megkezdte a megrendelt termékek fizetendő összegeinek levonását az érintett számlákról és előkészítés alatt állnak az Apple Watch kiegészítők (pl. töltők) is a szállításra.

Apple-Watch-doboz
Az Apple Watch április 10-től előrendelhető az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Kanadában, Kínában, Franciaországban, Németországban, Hong Kongban, Japánban és az Egyesült Királyságban. Érdekesség, hogy kevesebb mint 6 óra alatt kifosztották az érdeklődők a készletet. Ezzel egy időben próbaidőpontokra is be lehetett jelentkezni az Apple kiskereskedelmi üzleteibe, valamint olyan luxus áruházakban kialakított üzletekben, mint a Selfridges Londonba, az Isetan Tokióba és a Galeries Lafayette Párizsba is.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük