Újabb Galaxy S6 variáns érkezik

samsung-galaxy-s6-s6-edge

Emlékeztek, amikor a Galaxy S4-ből született több féle variáns is? Mennyi is? Talán hét, ha most gyorsan visszagondoltam magamba: S4 Octa Core, S4 LTE, S4 LTE-A, S4 DUO, S4 Value Edition, S4 Active, S4 Mini. Természetesen az ezt követő verziós készülékből is gyártottak több féle verziót, de már nem annyit mint az elődből. A Galaxy S5 a következő példányokkal jött napvilágra: S5 LTE, S5 Octa Core, S5 LTE-A, S5 DUO és az S5 mini. Mint látjuk a Samsungék nem bízzák a véletlenre. Így aztán lehet nagy eladási példányszámokkal dobálózni. Na de ez más téma 🙂

A Galaxy S6 kapcsán a Samsung a hét elején jelentett be két hírt.

Galaxy-S6-vs-Galaxy-S6-Edge-Displays

Az első, hogy a Galaxy S6-ból a kék, az S6 Edge verzióból pedig érkezik a zöld színű készülék. A trendeknek megfelelően a nyárias színek is bevezetésre kerülnek, eddig leginkább az arany, fekete és a fehér készülékeket lehetett megkaparintani, innentől másképp lesz ez. Az új színek bevezetésénél a Samsung emberei mindig előregondolkoznak, melyek lesznek az idei év menő színkombinációi és ehhez a vonalhoz igazodva tervezik meg az új készülékek színeit.

A másik fontos hír az új S6 kapcsán az erősebb készülékházzal felvértezett variáns az S6 Active.

Active

Mivel az S6 nem rendelkezik vízálló opcióval így ezt a készüléket bizonyára sokan várják majd. Az S6 Active-nál szakítanak az üveg elő és hátlap kombinációval, na meg persze a fém készülékházzal is. Ennél a készüléknél valószínű visszatérnek a műanyag használathoz, melyet természetesen megerősítenek, hogy a készülék bírja a strapát. Az FCC-nél SM-G890A kódnéven bukkant fel az eszköz, amely belső információk szerint QHD-s megjelenítővel, Exynos 7420-as rendszerchipnél az az S6-nál sokkal méretesebb, 3500 milliamperórás akkumulátorral mutatkozhat be. Hogy mikor, azt egyelőre nem tudni, mindenesetre a bejelentésre aligha kell hónapokat várni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük