Már az Apple Watch 2 fogadására készíthetjük csuklóinkat?

Még páran meg sem kapták, sokan pedig még meg sem tudták rendelni, máris az Apple Watch utódjának 2016-os boltokba kerülését tervezik. Az elemzők korábban arról beszéltek, hogy az Apple minimális módosításokat fog végrehajtani a Watch hardverén, de úgy tűnik, inkább a jelenlegi módosítgatása helyett egy vadonatúj modellt dobnak piacra.

Watch-OS-2
Az Apple-hez közel álló források szerint az Apple Watch 2-n lesz videokamera, kamerájával használhatjuk a Facetime alkalmazást, illetve választhatunk, hogy a beérkező videóhívást az órán fogadjuk, vagy átirányítjuk a telefonra.

A hírek szerint:

  • az új vezeték nélküli adatátviteli rendszere függetlenebbé teszi a készüléket az iPhone-tól, így üzeneteket és emaileket küldhetünk, és telefonos segítség nélkül is letölthetjük az időjárás-előrejelzést;
  • több modellt is készítenek a ma kapható Sport, Steel és Edition kiadások mellett; az új órák között többet is találunk az 1 000 – 10 000 dolláros árkategóriában.

Új, prémium árazású modelleket is terveznek, az eddig rendelkezésre álló információk szerint azonban a Watch 2 üzemideje azonban várhatóan ugyanannyi lesz, mint a most futó óráé, mert az Apple több piackutatást is végzett, és megállapították, hogy a felhasználók többsége elégedett azzal, hogy éjszakára a töltőre kell dugni az órát.

apple-watch-2-lux

A hírek arról is szólnak, hogy az Apple több prototípussal is készül, így még az is elképzelhető, hogy a fenti tulajdonságok közül végül valamelyik nem kerül bele az órába.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük