Mixfader – Az elektronikus zene úttörője

870x489_nine-o-clock-clip

A DJIT nemrég dobta piacra a világ első Bluetooth-os csatlakozással működő Dj pultját. A Mixfader  –sokak szerint-  tud újat mutatni a Dj szakmának.

Úgy néz ki, hogy manapság a lemezlovasoknak sem kell több kilós felszerelést cipelniük a fellépésikre. A jó bulihoz elég csupán egy alig 85 grammos innovatív ketyere, amit ha a felhasználó csatlakoztat bármilyen oskoskészülékhez (okostelefon vagy tablet), máris egy drága keverőpult hangzásvilágát érheti el.

Mixfader-Portable-DJ-Crossfader

2015 legújabb Dj-pultja, a Mixfader

A termék mindenkinek ajánlott, akit valamilyen szinten érdekel az elektronikus zene világa. A kütyü teljes zenei könyvtára több mint 50 millió lejátszási listát tartalmaz. A tervező csapat a trackeket már három éve folyamatosan fejleszti az Edjing nevű Dj app segítségével. A cég fejlesztői ezen tapasztalatok alapján hozták létre az Edjing Pro-t, azoknak a felhasználóknak, akik egy magasabb szintre szeretnének lépni. Az applikáció különböző oktatóvideók, valamint trükkök bemutatásával segíti a felhasználókat tudásuk bővítésében.

Mixelés és schratschelés a Mixfader-rel

A DJIT csapata nem akárkikkel, hanem a 9 o’Clock (francia származású dj formáció, akik kétszeres DMC World Team Championship bajnokok) nevű Dj trióval dolgozik együtt, akik professzionális segítséget nyújtottak az eszköz fejlesztésében. Ehhez tartozik a három frekvenciasáv kiegyenlítődése, valamint a crossfader (a Dj-pult központi eleme, ami lehetővé teszi két egymástól független csatorna átúsztatását vagy egymásra keverését).

 A nyertes trió előadása

Ha energiatakarékosságról van szó, akkor a Mixfader abszolút az elsők között van, hiszen több mint 10 órás játékidőre képes, és a már lemerült akkumulátor is viszonylag gyorsan, alig 25 perc alatt feltölthető. A Dj felszereléshez tartozó app egyaránt letölthető az App Store, valamint a Google Play Áruházakból is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük