Január 29-én rajtol az Apple Watch Magyarországon

Január 29. az a dátum, melyre majdnem 1 éve várunk mi, magyar Apple fanok: ezen a napon ugyanis hazánkban is elrajtol az Apple Watch. Múlt héten frissítette az Apple a magyar oldalt, ahol már fel is tüntették az ominózus dátumot.

aw-magyarorszag-januar29

Az Apple Watch Sport változat 136.000Ft-tól, a rozsdamentes acél 216.000Ft-tól, az Apple Watch Edition pedig 3,7 millió Ft-tól vásárolható meg itthon. A luxus kedvelőinek ott lesz a legdrágább, 38 milliméteres, modern csatos Apple Watch Edition, melynek ára 6,4 millió Ft-ra rúg.

aw-magyarorszag-variaciok

Az Apple Watch Hermès – mivel a márka hazai üzlettel nem rendelkezik – itthon nem vásárolható meg.

apple-watch-hermes-double-tour-colors-apple

Kiegészítőkhöz és szíjakhoz is hozzájuthatunk az említett dátumtól, ezek az Apple Online Store-ban tekinthetők meg. Hatféle stílusból választhatsz és lehetőség van rozsdamentesacél óraszíjszemet is vásárolni a bővíthetőség érdekében.

aw-magyarorszag-szijak

Amiatt nagy valószínűséggel nem kell aggódnunk, hogy nem jut mindenkinek a hőn áhított órából, ugyanis a külföldi Apple Store-okban fennakadás nélkül lehet rendelni az órát. Arról egyelőre nincs információ, hogy az APR-eknél (Apple Premium Reseller) elérhető lesz-e az Apple Watch, vagy bármilyen kiegészítője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük