Ez a link azonnal kinyírja az iPhone-t!

Egy igen “vicces” link 20 másodperc alatt tönkre vágja az iPhone-odat. A CrashSafari.com linkre kattintva (inkább ne kattints) azonban nem csak almás telefonodat és Mac-edet vesztheted el, de még az androidos kütyüket is összezavarja.

A linket a számítógépek is kicsit emészthetetlennek találják -tapasztaltuk is- ám az iOS és Android alapértelmezett böngészői a magát a címsorba feltöltő öngerjesztő szöveget egész egyszerűen feldolgozhatatlannak találják. Miközben igyekszik az iPhone vagy iPad készülékünk a Safariban megnyitott végeláthatatlan kódot feldolgozni, a készülék alig 20 másodperc alatt felmelegszik. Az Android eszközökön futó Chrome lelassul és az azt futtatni igyekvő eszköz szintén kissé túlforrósodik.

CrashSafari-com-kod

Asztali és hordozható számítógépeknél is tapasztalhatjuk a link nem éppen áldásos hatásait. Mac-en a Safari összeomlik, ugyanitt és más gépen a Chrome lefagy.

Azonban nehogy azt higgyük, hogy a felhasználók óva intik egymást a fenti linktől, éppen ellenkezőleg. Megosztják és igyekeznek csábító szövegekkel rávenni társaikat a link megnyitására.

CrashSafari-com-twitter

Az iPhone/iPad újraindítása vagy az androidon lévő Chrome-ból való kilépés azonnal törli a problémát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük