Üvegborítást kap a 2017-es iPhone?

iphone-uvegboritas

Ming-Chi Kuo újabb hírekkel szolgál a jövő évben megjelenő új iPhone-nal kapcsolatban. Kuo szerint 2017-ben búcsút inthetünk az alumínium mobiloknak és visszatérhet az iPhone 4s-ből már jól ismert üveg borítás.

Kuo szerint a változtatás azért szükséges, mert már minden gyártó átállt az alumínium borításra, ezen felül az Apple nem tudja már a legfrissebb dizájnt hozni, hiszen az iPhone 7 már sorban az ötödik alumínium borítású iPhone.

iPhone-7-sh-2

Kuo persze kihangsúlyozta, hogy ez nem jelenti azt, hogy az Apple egy az egyben a 4s külsejét hozza el, innovatívan fog állni a tervezéshez és azt is elárulta, hogy a teljesen új forma nem érinti az idén ősszel esedékes iPhone 7-et, tehát jövőre egy teljesen új fazont kaphatunk.

iphone-uvegboritas-2017

A befektetők egy része egyáltalán nem szimpatizál az újítással, ugyanis szerintük az üvegburkolat miatt túl nehézzé válna a készülék, arról nem is beszélve, hogy leszerepelhetne egy ütésállósági teszten. Kuo szerint azonban ez nem probléma, a könnyebb AMOLED kijelzőkre való váltással annyi súlyt lehetne lefaragni, hogy az kompenzálná a nehezebb üvegborítást.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük