iPhone 7 hírek: Intel LTE chip, lézeres fókusz

iphone-7-konc

Egyre több iPhone 7 hírrel találkozunk, kissé nehéz is őket követni. Smart Connectort kap, de lehet mégsem, dual kamerával jön, vagy inkább csak a Plus, de végül egyik sem, ám két kamerával felszerelt készülékek jelennek meg, kimarad a jack csatlakozó, majd a legújabb hírek szerint benne marad és így tovább.

A legfrissebb infók pedig most Intel LTE chipről, 450Mbps letöltési sebességről és lézeres fókuszról szólnak.
Korábban már pletykálták, hogy a Qualcomm egy nagy riválisát bízza meg az Apple új készülékének fő mozgatórugójának elkészítésével, ráadásul ezt maga a Qualcomm vezérigazgatója, Steve Mollenkopf feltételezte.

intel-chip-iphone-7

Most úgy néz ki, ez az Intel lesz, hisz a legújabb jelentések szerint a vállalat lesz felelős az akár 50 százalékkal nagyobb sebességre képes chip elkészítéséért. A chipekkel az elméleti letöltési sebesség akár 450Mbps, a feltöltési sebesség akár 100Mbp lehet.

Persze nagyon valószerűtlen, hogy ezt az új (vélt vagy valós) partnerséget az Apple vagy az Intel megerősíti.

Jobb kamera, lézeres fókusz

A kamerát érintő újabb pletykaáradatot egy, a kínai Weibo oldalán megjelent fotó indította el, amely szerint igaz is lehet, hogy az Apple egy sokkal jobb kamerát tesz az iPhone 7-be. Állítólag a sima készülékbe megnövelt, a Plus modellbe 2 lencsés rendszer kerül.

weibo-lezeres-fokusz

A zajszűrő mikrofon mellett viszont láthatunk egy második pöttyöt is, ami akár egy lézeres fókusz nyílása is lehet, plusz újratervezett antennacsíkok is feltűnnek.

 

Az iPhone 7 dizájnja sokkal jobb lesz

 

Az Economic Daily News- cikke felveti, hogy az Apple beszállítói szerint az iPhone 7 dizájnja összetettebb, mint az iPhone 6/s-é, de mivel külsőre nagyjából megegyezik majd az előddel,  az összetettebb dizájn a belső változtatásokra utalhat. Itt szóba kerülhet akár tényleg a víz- és porállóság is. Mi örülnénk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük