A legfrissebb iPhone 7 pletykák

Mivel minden napra jut egy vagy kettő iPhone 7 hír, inkább egy csokorba gyűjtöttük őket, hogy egy helyen lássátok a legfrissebb pletykákat, képeket és videókat. Lássuk szépen sorban őket!

  1. Elsőként itt ez a pár napja a neten keringő “csodás” lila iPhone 7 tok képe, amelynek érdekessége, hogy nem csak alul, de felül is látható két hangszórórács, a vaku pedig átkerül a kamera alá.
    iphone-7-hatlapok iphone-7-lila-negy-hangszoro
  2. A kínai Weibo közösségi oldalon megjelenő pletykák szerint kétkamerás iPhone 7 Plus várható.
    iphone-7-kamera
  3. Az új iPhone tárhelyopciói is kiszivárogtak. A legyártott flash tárolók alapján úgy tűnik, hogy a 16GB lesz továbbra is a legkisebb, a második a 64GB marad, de az Apple a 128GB-os változatot 256GB-ra cseréli.
  4. A Baidu szintén kínai közösségi oldalon megjelent fotókon állítólag az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus hátlapjának öntőformája látszik. A képek szerint csak az iPhone 7 Plus kapja meg egyedül a kétkamerás rendszert (ahogyan a 2. pontban is írtuk), az iPhone 7 “csak” egy nagyobb kamerát kap. A sémarajzon egyáltalán nem látszik a Smart Connector helye, úgy tűnik, ez tényleg kimarad a hátlapról.
    iphone-7-ontoforma-semarajz
  5. A szintén a Weibo-n megjelent képen látható kábelek a kijelzőhöz kapcsolódnak és az infók szerint nincs helye a 3,5 mm-es jack csatlakozónak.
    iphone-7-jack csatlakozo
  6. Jermaine Smit holland 3D művész koncepcióvideója az iPhone 7 Plus-ról:

Melyik elképzelés jön be leginkább nektek?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük