Újabb hírek az iPhone 7 háza tájáról

iphone-7-plus-koncepcio0530

Mivel naponta legalább egy iPhone 7 pletyka felbukkan, inkább összevárjuk őket és úgy számolunk be az Apple következő generációs okostelefonjával kapcsolatos hírekről. Lássuk a legfrissebbeket!

  1. Gyorsabb LTE
   Ha az Apple a korábbi hírekkel ellentétben mégsem váltja le a Qualcomm-ot Intel baseband chipre, a előbbi idei új chipjei jócskán felgyorsíthatják az iPhone 7 4G/LTE böngészési sebességét. A Qualcomm X12 chipekkel 600 Mbps-os letöltéssel és 150 Mbps-os feltöltéssel számolhatunk. Összehasonlításképp az iPhone 6s-ben lévő chipek 300 Mbps-os letöltési és 50 Mbps-os feltöltési sebességgel bírnak.Ha mégis igazak lennének a pletykák, és Intel chipek kerülnének a készülékekbe, akkor is jól járunk, hiszen az Intel XMM 7360-as LTE chipje450 Mbps-os letöltést és 100 Mbps-os feltöltést tesz lehetővé.
  2. Újabb sémarajzok
   A cseh LetemSvetem Applem oldalán jelentek meg újabban azok a sémarajzok, amelyeken állítólag az új iPhone 7 és 7 Plus látható.
   A rajzok szerint a két készülék az iPhone 6s és 6s Plus vastagságát kapják. Ami érdekes, az az iPhone 7 Plus előlapján lévő kivágások. Illetve azok hiánya. Az iPhone 7-tel ellentétben a 7 Plus előlapjáról hiányzik a kamera, a hátlapon viszont kettő is helyet kapott.
   iphone-7-semarajzok
   A 7 Plus hátlapján a második kamera mellett a Smart Connector is feltűnik.
   További érdekesség, hogy a 7 Plusnál a kijelző szélei is hiányzik, vagyis előfordulhat, hogy ennek a modellnek széltől szélig kijelzője lesz.. Érdekes újítás lenne ez az Apple részéről, ami további különbséget jelentene a sima és a Plus modell között.
  3. Újabb koncepcióvideók
   Végül itt van két koncepcióvideó, melyben igyekeztek összegyűjteni az eddigi pletykákat a két új készülékről és azok alapján lemodellezni azokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük