Ez várható az idei WWDC-n!

WWDC-Wallpapers-2016

Már csak pár nap és indul az idei Worldwide Developer Conference. A San Francisco-ban június 13-17. között megrendezésre kerülő esemény középpontjában várhatóan az Apple személyi asszisztense, Siri állhat majd.

Az RBC Capital Markets szerint az alábbi 4 újdonságra számíthatunk a WWDC-n:

  1. Szoftverfejlesztő készlet a Siri-hez, amellyel megalapozhatnánk a WI-FI alapú személyi asszisztenst
  2. Az Apple zenei felületének átalakítása, ahol több rádiós opcióval találkozhatunk és nagyobb hangsúlyt fektetnének a streaming szolgáltatára, ám minimális figyelmet az előadók zene megosztó és kapcsolattartó funkcióját ellátó Connect opcióra.
  3. Frissített, vékonyabb, könnyebb és érintősávval ellátott Macbook Pro.
  4. iOS 10, OS X 10, watchOS 3.0 és tvOS új rendszerek

Az  RBC  kutatási részlegének vezetője, Amit Daryanani úgy véli, az Apple az egész termékcsalád operációs rendszereinek szélesebb integrációját leplezi le, melyben kulcsfontosságú szerep jut a Siri-nek. Az elemző szerint már egészen biztos, hogy a Siri-t integrálják a MacOS-be is.

siri-dock-icon

Daryanani elmondása szerint a 2015 második felében felvásárlásra került brit VocallQ “terméke”, a hangfelismeréshez használt mesterséges intelligencia is integrálásra kerülhet akár önálló termékként, akár egy meglévő hardverbe való beépítéssel pl. az Apple TV részeként.

Ami az Apple Watch 2-t illeti,  Daryanani szerint nem valószínű a bemutatkozása.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük