Az Apple a 256GB-os iPhone 7-nek készíti elő a terepet a 2TB-os iCloud-tárhely opcióval?

iPhone-256GB

Számtalan telefonra letölthető alkalmazás és szolgáltatás közül válogathatunk, ráadásul sokan állandóan fotózunk, ezek pedig mind terhelik a tárhelyünket. Az iPhone tulajok az ingyenes 5GB-os iCloud alapcsomagon felül havidíj fejében több tárhelyet is vásárolhatnak.

50GB, 200GB és 1TB volt eddig a kínálat, most azonban megjelent egy monumentális, 2TB-nyi csomag is.  A 2 TB tárhelyet havi 19,99 euróért, azaz jelenlegi árfolyamon nagyjából 6200 Ft-ért tudjuk megvásárolni. A díjat havonta automatikusan levonja az Apple az Apple ID-hez rendelt bankkártyáról. Csomagot váltani mobilon a következőképp tudsz:

Beállítások > Általános > Tárhely és iCloud-használat > Tárhely kezelése (iCloud fül) > Tárhely-előfizetés módosítása

tarhely-icloud

A The Verge a nagyobb csomag megosztásán túl továbbgondolta az Apple lépését és úgy gondolják, az új csomag megjelenése nem jelenthet mást, mint hogy a vállalat előkészíti a terepet a jövő héten bemutatkozó iPhone 7 legnagyobb, 256GB-os modelljének. Szerintük ugyanis a legnagyobb iCloud-tárhely mindig egyenlő  a legnagyobb iPhone-kapacitás nyolcszorosával.

 

A szeptember 7-én debütáló iPhone 7 és 7 Plus alapmodellek az eddigi információk szerint 32GB-osak lesznek (a középső 128GB, a legnagyobb 256GB), az Apple elbúcsúzik a 16GB-tól.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük