Gondok adódtak, ezért a Samsung leállította a Galaxy Note 7 forgalmazását!

WCCF Tech

WCCF Tech

Az augusztus elején bemutatkozó Samsung Galaxy Note 7 az utóbbi napokban nem a kiemelkedő tulajdonságairól és funkcióról vált a média egyik kedvencévé, hanem híresen rossz és veszélyes akkumulátoráról. Történt ugyanis, hogy elég sok Galaxy Note 7 akksi gyulladt ki és égett el töltés közben, ezért a Reuters információi szerint a Samsung úgy döntött, leállítja a dél-koreai szolgáltatóknál már megindult értékesítést és újabb minőségi teszteket végez.

kiegett-Samsung-Galaxy-Note-74-WCCF-Tech kiegett-Samsung-Galaxy-Note-73-WCCF-Tech kiegett-Samsung-Galaxy-Note-72-WCCF-Tech
“A következő Apple okostelefon piacon való megjelenésének közeledése csak még nagyobb nyomást gyakorol a Samsung-ra, hogy minél előbb kijavítsák a hibát. Az időzítés nem is lehetett volna rosszabb” – nyilatkozta az esetről Bryan Ma, az IDC elemzője. 
A Hyundai Securities véleménye szerint “…a Galaxy Note 7-es problémát néhány hét alatt meg kell oldani”, hiszen érkezik az iPhone 7 és csúnya anyagi veszteségek érhetik a vállalatot.

A Samsung egyelőre nem nyilatkozott, hogy milyen probléma merülhetett fel, vagy Dél-Koreán kívül más piacot is érint-e a forgalmázás leállítása.
Meglepő, de az esetet elég pozitívan fogadják a felhasználók, sokak ugyanis példaértékűnek tartják, hogy a Samsung nem rejti el a problémát, hanem foglalkozik vele.

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük