Szeptember 7-én az App Store és a Beats fülesek is frissülnek

app-store

Előbbi tuti, utóbbi még kérdéses. Szeptember 7-én, az Apple keynote-on az új iPhone 7 és 7 Plus érkezése mellett más fronton is frissít az Apple.

Az Apple ugyanis pár napja felhívta a fejlesztők figyelmét, hogy szeptember 7-én új App Store szabályok lépnek életbe. A vállalat közölte, hogy kíméletlenül eltávolítva a régi és elavult alkalmazásokat.

app-store-2

Azok az alkalmazások, amelyek már indításkor összeomlanak, azonnal likvidálásra kerülnek, a többi esetben a fejlesztők 30 napot kapnak az elavult alkalmazások frissítésére és amennyiben ezt nem teszik meg, akkor kerül törlésre az app.

A tartalom frissítése mellett az alkalmazások neveinek terén is eszközölnek változást, az Apple ugyanis az alkalmazásneveket 50 karakterre korlátozza. Ennek oka, hogy a jobb keresési találatok reményében néhány fejlesztő elképesztően hosszú alkalmazásneveket talált ki, amelyek amellett, hogy nem férnek ki az App Store-ban, még a felhasználókat is bosszantja.

app-store-toplista

A másik említett frissítés a hírek szerint a Beats füleseket érintheti, ugyanis ha tényleg eltűnik az iPhone 7-ből a jack csatlakozó, indokolt lehet egy új Lightning csatlakozós fülhallgató kiadása. Az iGeneration jelentése szerint a Beats “véletlenül” egy PR e-mailt küldött, amelynek fotóját is közzétették ugyan, de a Beats annak törlésére kérte az oldalt.

MacRumors

MacRumors

A levél az Apple eseményről és az azt követő új Beats by Dre termékek érkezéséről számolt be. Hogy pontosan milyenek a szóban forgó új termékek, nem tudni, de nem elképzelhetetlen a már említett iPhone 7-tel kompatibilis, Lightning csatlakozós fülhallgató kiadása.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük