Sokaknak már meg van az új iPhone 7 és az Apple Watch 2

iphone-7-tulajok-spanyol

Habár itthon csak szeptember 23-tól lehet megvásárolni az iPhone 7/7 Plus és Apple Watch 2-t, a világ többi táján már a kezükben vagy a kezükön tudhatják az új készülékeket.

Már napokkal a tegnapi start előtt hatalmas sorok voltak az Apple üzletek előtt. A Daily Mail beszámolója szerint nem csak a New York-i Fifth Avenue-n, hanem a berlini Kurfuerstendamm sugárúton is hatalmas tömeg táborozott le már jóval az indulás előtt.

Idén virágzott az úgynevezett “bér sorbanállás” is, mely során emberek azzal kerestek pénzt, hogy a ténylegesen vásárolni szándékozók helyett álltak sorba.

A boltok tegnap elkezdték az új készülékek árusítását, a büszke első tulajok pedig boldog mosollyal pózoltak az Apple fényképezőgépeinek és osztották meg örömüket közösségi oldalaikon. Az eseményről és az első tulajok fotójáról az Apple blogbejegyzést is közzétett hivatalos oldalán, ahogyan Tim Cook is tweetelt az eseményről.

Világszerte örömködnek tehát az Apple fanok, vannak képek a boldog tulajokról Spanyolországból (Apple Passeig de Gracia),  Hong Kong-ból (Apple Causeway Bay), Tokióbból (Apple Omotesando) és Ausztráliából (Apple Sydney) is.

apple-launch-4-800x542 applew2-tulajok-hongkong

Ők már boldogan tesztelgethetik új készülékeiket, nekünk még egy hetet várnunk kell.


 

3 comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük