Már a Mekiben is lesz mobilos rendelés!

mcdonald-s-digitalis-kiosk

Idáig fajult a világ: az emberek annyira utálnak sorban állni, hogy sokszor inkább el sem mennek olyan helyre, ahol picit is várni kell. Már pedig a gyorséttermek bája pont ebben rejlik. De nincs mit tenni, haladniuk kell ezeknek az éttermeknek is a korral és minden felhasználói igényt ki kell elégíteni, így a McDonald’s is csatlakozott azokhoz a nagyobb étteremláncokhoz, akik már bevezették a mobilos rendelés és fizetés rendszerét. Így sorban állás nélkül, néhány kattintással juthatunk kedvenc menünkhöz.

mcdonald-s-rendeles

Steve Easterbrook, a vállalat vezérigazgatója elsőként tavaly júliusban pedzegette a mobilfizetés bevezetését, idén pedig már egy rövidebb tesztidőszakon is túl vannak. Jelenleg ott tartanak, hogy közel 7000 étteremben digitális kioszkon rendelhetnek ételt a vendégek, a mobilos applikáció egyelőre várat magára. Pedig elég sürgős lenne, mert habár előbbi megoldással sem kell várakozni és készpénzt használniuk a vendégeknek, de a terminálok telepítése nagyon költséges a McDonald’s számára.

mcdonald-s-digitalis-kiosk-dubai

Az appot jövőre ígérik, egyelőre csak a vezető piacokon, mint azEgyesült Államok, Franciaország, Kanada, Franciaország és az Egyesült Királyság mekijeiben, 2018-ra pedig világszerte már 20-25 000 McDonald’s-ban is vásárolhatunk a segítségével.
Forrás: Business Insider

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük