Megérkezett a Facebook Messenger csoportos újdonsága

Ahogy közeledik a karácsony, előtérbe kerülnek a családi és baráti kapcsolatok felmelegítése, mindenki szeretetteljes, lila ködben úszik, ezt kihasználva pedig a Facebook elindította csoportos videochat opcióját a Messenger appon belül.
A csoportos videóhívás az alkalmazás frissítését követően válik elérhetővé. Egy már meglévő, vagy újonnan létrehozott csoportos Messenger beszélgetésbe való belépéskor a jobb felső sarokban lévő kamerával lehet elindítani a funkciót, erről a csoport minden tagja értesítést kap.

Mindenki beléphet a kamera ikonra kattintva a beszélgetésbe, ha pedig valaki nem figyel, külön meg is csörgethetjük, hogy felhívjuk a figyelmét.

6 résztvevőig mindenki látszik egy osztott képernyős módban, ha ennél többen vannak (max 50-en lehetnek), az éppen domináns beszélő arca jelenik meg nagyban a bélyegképek fölött.
Természetesen a kiegészítő funkció is ingyenes, Android és iOS platformokon, valamint böngészőben is egyaránt elérhető, iOS alatt viszont a Snapchathez hasonló vicces kiegészítőket is tehetünk az arcunkhoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük