A program, amellyel megkerülheted az iTunes szinkronizálást – WALTR 2

Softorino

Ha megkérdezed az iOS felhasználókat, mi az, amit nem igazán kedvelnek a platformban, nagy többségük biztosan megemlíti azt, hogy körülményes zenéket, videókat és egyéb fájlokat a készülékükre rávarázsolni. Nem vitázunk, az iTunes valóban kissé körülményes, de ez teszi az iOS-t olyan “iosossá”.
Akad azonban olyan lehetőség, amellyel az iTunes szinkronizációt megkerülheted: ez a WALTR. A program még 2014-ben bukkant fel és lehetővé teszi, hogy iTunes kapcsolódás nélkül lehessen a készülékre médiafájlokat tenni, mindezek pedig az iOS saját alkalmazásaiban (a zene a Zene appban, a videó a Videókban, stb.) jelennek meg. Az app atyja, a Softorino most viszont növelte a tétet és kiadta az app következő generációját, a WALTR 2-t.

A Windows és Mac gépekre egyaránt elérhető WALTR 2 lehetővé teszi a videó és audio fájlok átrakását, akárcsak az előző verzió, ám az új app már támogatja a vezeték nélküli transzferálást, az eddigieken túl további fájltípusokat is.

Redmond Pie

Tehát a WALTR 2 telepítésével a felhasználók csatlakozhatnak készülékeikkel – iPhone, iPad és iPod is egyaránt támogatott – és át tudnak rájuk tenni csengőhangokat, audio fájlokat, videókat, valamint PDF és ePUB fájlokat.

Habár nem a legolcsóbb, érdemes megvásárolni (van egy ingyenes próba verzió is) és elfelejtheted a Lightning kábelt, ha mondjuk videót vagy zenét szeretnél az iPhone-odra tenni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük