Ezzel tuti mindig lesz neted iPhone-odon

Biztosak vagyunk benne, hogy te is jártál már úgy, hogy éppen a Safariban böngésztél, vagy töltöttél volna fel egy képet Instára és egyszer csak semmi sem működött, elszállt a net. Ilyenkor gyors rámész a Beállításokban a Wi-Fi menüre és látod, hogy a készüléked egy olyan random Wi-Fi hozzáférési ponthoz csatlakozott, amelynél nem is rendelkezel a szükséges hitelesítő adatokkal. Az iPhone vagy iPad ennek felismerésére nem elég okos, ám létezik egy alkalmazás, pontosabban egy widget, amely kiírja, melyik hozzáférési ponthoz (APN – Access Point Name) csatlakozol éppen.

A Wi-Fi Widget a telepítés után az APN-t kiírja neked a Control Centerben, a zárolt képernyőn vagy a 3D Touch-ot használva.

Az “app” kínál egy tesztet is, így meg tudsz arról győződni, hogy a hozzáférési pont, amelyhez kapcsolódsz megfelelő gyorsasággal működik-e.

A bónusz, hogy a hozzáférési pontodhoz tartozó jelszót is megmutatja, ezt meg is oszthatod a hozzátok gyakran érkező rokonokkal és barátokkal is.

Sajnos nem ingyenesen tölthető le, de most még 0,99 dolláros áron leszedheted, érdemes sietni vele, mert tuti, hogy a szokásos 2,99 dolláros árra fog ugrani az értéke.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük