Mégis késnek az új Apple termékek?

MacRumors

A márciusi event keretein belül állítólag bemutatkozó 9,7, 12,9 és új, 10,5 hüvelykes iPad modellek közül nagy valószínűség szerint csak a 9,7 colos készülék lesz szinte azonnal elérhető, a másik két Pro modell május-június környékén érkezik csak – áll a DigiTimes jelentésében.

Még januárban szintén a DigiTimes számolt be arról, hogy a 10,5 és 12,9 hüvelykes iPad-ek tömegtermelése az év második, míg a 9,7 colos modellé az év első negyedévében kezdődik meg. A közelmúltban MacOtakara azonban már arról írt, hogy a 10,5 hüvelykes iPad májusig biztosan nem kerül szállításra és most úgy néz ki, a japán blognak lett igaza.

Az utóbbi időben egyébként is problémák adódtak a 12,9 hüvelykes iPad-ek elérhetőségével, a szállítási dátumok 2-3 héttel is csúszhatnak az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában, Franciaországban, Németországban és Japánban. Az Apple vezérigazgatója, Tim Cook elmondta, hogy a cég alábecsülte az elmúlt negyedévi iPad keresletet, és ezt a problémát úgy néz ki, nem lehet megoldani ebben a negyedévben, így valószínűleg ezért fog csúszni a frissített verzió szállítása is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük