Nem kerül megrendezésre a beharangozott Apple esemény!

MacRumors

A napokban futótűzként terjedt a hír, mely szerint az Apple április 4-én, egy tavaszi konferencia keretében mutatja be újdonságait, köztük az új iPad-eket. Az áprilisi dátumot az Apple online áruházának oldalán megjelent 12,9 colos iPad Pro szállítási idejéből következtették ki, de többen, közöttük a MacRumors is határozottan állítja, hogy nem lesz április 4-én Apple esemény, legalábbis a vállalat tervei között ez a dátum jelenleg konkrétan nem szerepel.

Az ominózus szállítási idő, amelyből kiindult a pletyka

A feltüntetett dátum csak a 12,9 colos iPad Pro jelenlegi 2-3 hetes szállítási idejének durva becslése, ugyanez a modell mellett február 9-én március 3-i bolti megjelenési dátum állt, hívja fel rá a figyelmet a MacRumors, magyarázva ezzel a dátum valótlanságát. Tehát minden nappal csúszhat 1-2 napot a fenti képernyőfotó készültekor érvényes április 5-höz képest.

A MacOtakara korábbi információi szerint az Apple idén 3 új iPad modellt indít útjára, ezek között lesz egy teljesen új méretezés is (10,5 col), a bemutatót a japán blog márciusra datálta, tehát nem a tavaszi esemény a kizárt, csupán az április 4. nem vehető készpénznek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük