Tölthető az Apple jópofa videókészítő alkalmazása

Egy kis javítás (vagy éppen túl sok), filter nélkül ma már kevesen raknak fel képet a közösségi oldalaikra. Ezt a divatot úgy döntött, az Apple is meglovagolja és előáll saját közösségi média szolgáltatásával. A videókészítő alkalmazása már elérhető, amivel orrba-szájba nyomhatod a szerkesztést.

A Clips appban a iOS kamera alap szerkesztő funkcióin túl új filterek is megjelentek, amelyekkel tényleg jópofa végeredményt érhetsz el.

Az alkalmazásban össze tudod kapcsolni a videókat képekkel, a felvételeket tudod vágni, feliratozni, a különböző jelentek közé átvezető képkockákat elhelyezni, vagy akár aláfestő zenét is berakni.

Utóbbit vagy az app saját zenei kínálatából, vagy a Zene alkalmazásból választhatod ki. A Clips által elkészített anyag lehet akár 30-60 perces is és további érdekessége, hogy felismeri a videón szereplő személyeket, majd fel is ajánlja, hogy a szereplőknek elküldi iMessage-en keresztül a végeredményt.

A CNET videójában megnézheted az app használatát:

A Clips csak iOS 10.3 szoftvert futtató iPhone 5s és újabb modellek, ötödik generációs iPad, iPad Air, iPad ProiPad mini 2 és újabb iPad mini, valamint hatodik generációs iPod touch készülékekre tölthető. Egy ideig a letöltés akadozott egyes iPad modelleknél, ez a hiba valószínűleg már megoldódott, tehát aki korábban találkozott ezzel a jelenséggel, érdemes most újrapróbálnia.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük