Hátul kap helyet az iPhone 8-ban a Touch ID?

iPhone X koncepció
Balogh Gábor

Kikerültek az elsőigazinak” gondolt iPhone 8 tervrajzok. A képek a Weibo-n jelentek meg és a blog szerint egyenesen a Foxconn egyik gépéről fotózták.

A rajzokon az iPhone 8 látszik minden szögből és még a méreteket is ábrázolja. A hátlapon dual kamera látható, amely függőlegesen, a bal felső sarokban helyezkedik el, alatta a vakuval. További érdekesség, hogy a Touch ID a képek szerint hátul, az Apple logó alatt kap helyet.

Fotó: 9to5Mac

A mérettáblázat adatai szerint az iPhone 8 (jobb oldali oszlap) 149 mm magas, 72,5 mm széles és 8,6 mm vastag beleértve a kiálló dual kamerát. Összehasonlításképp láthatóak az iPhone 7s Plus méretei is (bal oldali oszlop), 138 mm magas, 67,1 mm széles és 7,1 mm vastag. Ha hihetünk ennek a képnek, akkor a készülék ugyanolyan vastag lesz, mint az iPhone 7s Plus (ugyebár ha elvesszük a kiálló kamera vastagságát, kb. ugyanezt a 7,1 mm-t kapjuk), csak kb. egy centimétert magasodik az új készülék.


Az adatok Ming-Chi Kuo, a KGI Securities elemzőjének elméletét támasztják alá, aki szerint az iPhone 8 hiába 5,8 colos OLED kijelzővel érkezik, fizikai méretét tekintve megegyezik majd az iPhone 7 Plus modellel.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük