Mégiscsak létezik Dark Mode az iOS 11-ben!

Csalódottan tapasztalhattuk, hogy az iOS 11 nagyszerű újításai között egy nagyon várt funkció nem kapott helyet. A Dark Mode ismét várat magára. Vagy mégsem?

A béta verzióban ugyanis a fejlesztők felfedeztek egy, a Dark Mode-hoz nagyon hasonlító funkciót a kisegítő lehetőségek között, ami Smart Invert néven fut.

Ez tökéletes alternatívája azok számára, akik iPhone-jukat lámpaoltás után szeretnék használni, vagy azoknak, akik egyszerűen csak preferálnak egy sötétebb formatervezést.

A funkciót a Beállítások > Általános > Kisegítő lehetőségek >Kijelzőbeállítások menüben találjuk, a Színinvertálás bekapcsolásával „sötét módba” is került készülékünk.

A funkció egyébként eredetileg a kijelzőn megjelenő színeket invertálja, elsősorban a gyengénlátók számára tervezték, de esetünkben a hőn vágyott Dark Mode-ra remek megoldás.

A Smart Invert ugyan kiválóan működik az Apple saját alkalmazásaival, tehát nem lesznek zavaróak a színek változásai, viszont a kijelzőn megjelenő színeket megváltoztatja, erre készüljetek fel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük