Nem lesz iPhone 8 késés és az eladási dömpingre is felkészültek

iPhone 8 koncepció/Martin Hajek

Hallani lehetett olyan híreket, melyek szerint az iPhone 8 bemutatkozik ugyan szeptemberben az iPhone 7s és 7s Plus mobilokkal, de jócskán később indul el az értékesítése és akkor is jelentős készlethiánnyal kell számolnunk. Ezt maga Ming-Chi Kuo is így gondolja.
Egyesek szerint a késés csak 4 hétig tart, míg mások szerint elhúzódhat akár novemberig is. Ráadásul voltak olyan felvetések is, hogy a bemutató is elmarad és október-november környékén ismerhetjük meg a 10. évfordulós iPhonet.
Mindezekre érkezett az Economic Daily News megnyugtató híre, mely szerint bemutatkozik szeptemberben és nem sokkal azután, az Apple szokásos munkamenetét követve már kapható is lesz a készülék.

Ez lenne az iPhone 8 tervrajza a HomePod firmware-ből

Erre a túlságosan ellentmondó információ áradatra érkezett most egy újabb jelentés, mely szerint az iPhone 8 nem fog késni, ráadásul az Apple felkészült a vásárlási dömpingre és mindenki igényét ki fogják tudni elégíteni. Erre utal az is, hogy az Apple előrejelzései szerint kiemelkedő bevételre számítanak az év utolsó negyedévében, vagyis szerintük az iPhone 8 eladásokból még idén nagyot kaszálnak, ez pedig egy készlethiányos állapottal nem lehetséges. Tehát szeptember közepén-végén számítani lehet az iPhone 8 eladások megindulására, hazánkban ez inkább október eleje.

iPhone 8 render/@OnLeaks

A készüléket hatalmas érdeklődés övezi, nagy lehet a nyomás a vállalaton, hiszen ha a 10. évfordulós készülékkel sem hoznak valami eget rengetően újat (ezt vártuk az iPhone 7 kapcsán is), akkor számítani lehet a nép haragjára. Már csak picivel több, mint 1 hónap és érkezik.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük