A három új iPhone neve: iPhone 8, iPhone 8 Plus és iPhone Edition

Olyan jelentést kaptunk, amely alapjaiban megváltoztatja az Apple új okostelefonjairól alkotott képünket. Már korábban is esett szó arról, hogy esetleg nem iPhone 7s, iPhone 7s Plus és iPhone 8 lesz az új készülékek neve, ennek ellenére az utóbbi időben már mindenki tényként kezelte ezeket az elnevezéseket. Most azonban kiderült, a szeptember 12-én megrendezésre kerülő Apple keynoteon nem mutatnak be iPhone 7s és 7s Plus készülékeket, ugyanis nem ez lesz a nevük.

A 9to5Mac újságírója, Seth Weintraub a berlini IFA kiállításon beszélt elsősorban iPhone tokok értékesítésével foglalkozó nagyobb gyártókkal. A legnagyobb titokban zajló eszmecseréken kiderült, hogy látták már az új készülékek csomagolását, amelyeken természetesen a mobilok nevei is fel voltak tüntetve.
Két gyártó is azt állította, hogy az iPhone 7s és 7s Plus valójában iPhone 8, valamint 8 Plus néven érkezik majd, az eddig iPhone 8 elnevezéssel illetett OLED kijelzős modell dobozán pedig az iPhone Edition felirat áll majd.

Utóbbi elnevezést még idén márciusban említette a MacOtakara is, míg Slashleaks június végi kiszivárogtatása szerint az OLED modell a Decade Edition elnevezést emlegette.

Akárhogy is hívják majd őket, idén három új iPhone modellt várunk 4,7, 5,5 valamint 5,8 colos méretekben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük