Kamera- és sebességteszten az iPhone 7 Plus és a Samsung Galaxy Note 8

YouTube.com/EverythingApplePro

Augusztus végén mutatta be a Samsung legújabb üdvöskéjét, a Galaxy Note 8 készülékét. A Note 7 sikertelensége nem tántorította el a vállalatot a sorozat folytatásáról, a Note 8 ígéreteik szerint “jobb, biztonságosabb és nagyon innovatív” lesz.

A megjelenés előtti vélemények szerint  az egyik legimpozánsabb csúcstelefon lehet az iparág történetében, amit egy korai Benchmark teszt is igazolni látszott. Ebben a tesztben a készülék ellenfele az iPhone 7 Plus volt.

A Samsung mobilja itt győzedelmeskedett az almás mobil felett, ám a készülék megjelenésével újabb tesztekben adtak esélyt az iPhone 7 Plusnak a szépítésre.

A 3GB memóriával rendelkező 4 magos iPhone 7 Plus és a 6 gigás 8 magos Note 8 sebesség- és kameratesztekben lettek összehasonlítva.

A sebességtesztben kétségkívül előnyére vált a Note 8-nak a gyorsabb proci és az a 6 gigányi memória, de az iOS továbbra is jobban optimalizált rendszer. A videóban jól látszik, hogy a két készülék szinte holtversenyben teljesít.

A Note 8 megkapta a már iPhone 7 Plusban megjelent dupla kamerát és Porté módot, előbbi hátlapi kamerája 12 megapixeles 1.7 fényértékkel rendelkező, utóbbié szintén 12 megapixeles, de 1.8 fényértékű.

A fenti tesztekben a két telefon szinte egyenlő arányban végzett, nagyon kíváncsian várjuk a két 8-as végű modell, a Note 8 és az iPhone 8 teszteket.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük